Kalender

Kalender

Moduler i CIM - KalenderAlle har vi et forhold til en kalender, både private og felles kalendere er daglig i bruk for å organisere hverdagen. Men hva med alle felleskalenderne? Tidshjulet for kvalitet, aktivitetskalenderen for kommunikasjonsavdelingen, sikkerhetskalenderen, øvings og opplæringskalenderen, HMS kalenderen og så videre?

 

Kalenderen i CIM kan settes sammen etter ulike behov. Kan det tenkes at når en hendelse oppstår, er det nyttig å vite om og hvilke pågående aktiviteter man har gående? Kanskje må du avslutte eller nedprioritere aktiviteter i et tidsrom. Vi tror i alle fall dette kan være en meget nyttig oversikt å ha. Det tar seg dårlig ut å annonsere for ett «rimelig cruise», hvis cruiseskipet står i brann i Middelhavet.

 

Kalenderen i CIM kan brukes for å planlegge og visualisere aktiviteter. En aktivitet i kalenderen kan settes opp med påminnelser. 

 

Det er mulighet for å dele kalendere som settes opp i CIM som en vanlig nettside, hvor du ikke trenger innlogging.

Kalenderen kan settes opp til å automatisk vise det som registreres i andre moduler i CIM, for eksempel Aktivitet, Hendelse og Vaktliste, man kan også registrere manuelt.  Du kan sette opp forskjellige kalendere, og tilgangsstyre disse.

 

Du kan velge visning av periode, eksportere fil for å importere i andre kalenderapplikasjoner, og søke. 

Del på