Moduler i CIM

Ingen organisasjoner er like. Dette gjelder også når det kommer til beredskap og krisehåndtering. Derfor har vi i F24 laget et modulbasert system bestående av over 80 ulike moduler som skal dekke ditt behov. Vi forstår også at du kan ha eksisterende systemer som dekker noen av de samme behovene som våre CIM moduler. Det er derfor viktig for oss å ha noen standard integrasjoner klar for deg og muligheter for å koble eksisterende systemer sammen med CIM.

De fleste modulene i CIM er tett integrerte med hverandre for å gi merverdi når de benyttes sammen, men noen ganger lager vi egne moduler for våre kunder. CIM er et standardprodukt og selv om det finnes mange konfigurasjoner, som HelseCIM, DSB-CIM, KunnskapsCIM, VegCIM etc. så er det samme teknologiske plattform og produkt. Fordelen er åpenbar – du kan bygge din CIM etter din organisasjon og ditt behov, så slipper du å endre din organisasjon etter produktet.

Trykk på en modul for å lese mer, og ta kontakt med oss hvis du er nysgjerrig eller ønsker mer informasjon. CIM kan skreddersys til ditt behov. Sammen finner vi ut hva din CIM skal fylles med.

Har du spørsmål knyttet til våre produkt og tjenester?

Har du spørsmål knyttet til våre produkt og tjenester?

Ta gjerne kontakt via telefon, e-post, eller i kontaktskjema under.
Send oss dine spørsmål og få svar.