SmartHelp

SmartHelp

Moduler i CIM - Smart HelpNår en hendelse oppstår, uansett om vi har planlagt for den eller ikke, vil det i noen situasjoner være avgjørende å vite hvor de involverte befinner seg. I andre situasjoner er det viktig å nå ut til berørte aktører med et varsel, informasjon eller instruksjoner om hvordan de skal agere. Raskt, og presist.

 

CIM strukturerer tilgjengelig informasjon for å gi et enkelt og forståelig situasjonsbilde. Uansett om hendelsen er planlagt eller uforberedt, er korrekt situasjonsforståelse, og å ha all relevant informasjon samlet, avgjørende for å ta beslutninger og iverksette riktige tiltak.

 

CIM har god funksjonalitet for å raskt varsle eget og annet involvert personell via tekstmeldinger, e-post eller talemeldinger. Med SmartHelp i CIM vil du i tillegg kunne få rask og presis posisjon til de involverte, og du kan enkelt sette i gang en chatt. SmartHelp krever ingen forhåndsinstallasjon av program, applikasjon eller lignende hos mottakerne. Du får full oversikt over involverte, uavhengig av antall. Du kan kommunisere med de involverte i flere hendelser, med ulik alvorlighetsgrad og omfang, på samme tid.

 

Med oversikt over den enkeltes posisjon har du et situasjonsbilde som også viser hvem som er nær hendelsen. Du vet også hvem som er utenfor fare, og dermed kan brukes som en ressurs. Du kan sette opp ulike grupper ved å eksempelvis sortere de som er nært et hendelsesområde og trenger hjelp eller oppfølging, og de som er i trygghet og trenger informasjon. SmartHelp gir deg i tillegg oversikt over de som ikke har respondert, og som dermed må følges opp.

 

Med SmartHelp kan du sette opp en sikker og kryptert chattekanal. Dette gir berørte mulighet for rask og ikke minst enkel kommunikasjon hjem. Det er mulig å håndtere alle aktuelle i denne dialogen fortløpende.  

Chattefunksjonen forenkler og utvider mulighetene for kontinuerlig kommunikasjon mellom deg som arbeidsgiver eller oppdragsgiver, og de du skal bistå. 

 

Det er ikke nødvendig med forhåndsinstallasjon hos mottaker for å benytte denne funksjonaliteten. Det eneste som kreves er en påslått telefon med tilgang til internett. Du kan kommunisere direkte med alle berørte, uansett hvor i verden de befinner seg. SmartHelp er utviklet i samarbeid med fagmiljøet i norske nødmeldesentraler.

 

Du:

  • Sparer tid
  • Får rask oversikt over personell
  • Kan gjennomføre enkel og effektiv kommunikasjon
  • Du kan raskt dedikere egne ressurser til de som trenger det
Del på