En CIM-oppdatering fra Storbritania

Andrew Carvell er Managing Director for F24s kontor i Storbritania, og ønsker å dele noen oppdateringer fra deres hverdag, og samtidig rette en takk til de mange entusiastiske CIM-kundene i Norge.

Kjære kunder,
Som mange av dere kanskje husker, startet CIM-eventyret i Storbritania omtrent på denne tiden for tre år siden, med oppkjøpet av AI Control Point. Vi ansatte ble med i det nye selskapet, og nøt meget godt av erfaringene fra Norge, med verdens eneste landsdekkende system for beredskap og krisehåndtering. Suksessen vi har hatt hadde ikke vært mulig uten at dere som kunder hjalp oss med gode ideer, tilbakemeldinger og ønsker, som til sammen har skapt et programvareprodukt i verdensklasse. Jeg vil herved rette en takk til dere på vegne av teamet her!

Å nå være en del av den større F24-gruppen gir mange spennende muligheter, og jeg vil gjerne dele noen oppdateringer og erfaringer fra noen av våre kunder. Hvis du ønsker mer informasjon om noen av temaene nedenfor, kontakt meg gjerne direkte på andrew.carvell@f24.com.

F24 UK blir markedsleder!

Mye hardt arbeid har pågått i kulissene for å integrere de to eksisterende F24-teamene her i Storbritannia, og jeg er glad for å kunngjøre at prosessen nå er fullført! Vårt nye kontor har base i Rickmansworth, rett utenfor London, og ved å slå seg sammen er F24 nå Storbritannias markedsleder i segmentet for varsling og krisehåndtering.

Som et felles team støtter vi beredskapsarbeidet for flertallet av landets flyplasser, offshoreindustrien, flyselskap og flere regjeringsområder – så det er lett å se hvordan historien vi kan fortelle om vårt arbeid i Norge gir utbytte.

Et av de største vannverkene i Storbritannia velger CIM!

2019 var et spennende år for vårt team, men et av høydepunktene var vår nye kunde som er et av de største vannverkene i Sør-England. Kunden vår betjener over 2,2 millioner husstander i regionen og bruker CIM som en del av sitt styringsverktøy, som innebærer daglig operasjonshåndtering av hendelser til fullskala krisehåndtering.

En interessant del av deres bruk av verktøyet er det feltbaserte ingeniører som står for, hvor de bruker CIM-mobilapp til å registrere hendelser i felt, hvor de sender bilder og informasjon tilbake til hovedkontoret. Ledelsen kan slik vurdere problemet med basis i faktisk, oppdatert og ny informasjon, og kan dele denne med ressurser som eventuelt  blir utsendt for å feilrette.

Kraftige snøbyger i Storbritannia setter CIM på prøve

For dere som bor i Norge og andre deler av Skandinavia, er snø en del av dagliglivet i vintermånedene. I et land som Storbritannia som sjelden opplever snøfall, kan konsekvensene derimot være alvorlige. Stormen i 2018, som i pressen fikk navnet ‘The Beast From the East’ brakte med seg opp mot 50 cm snø og temperaturer på -12, til et land som hverken var kjent med, eller forberedt på disse forholdene.

Heldigvis var CIM-kunden East Sussex County Council (tilsvarende en norsk fylkeskommune) godt forberedt, og deler noen viktige læringspunkt med oss i videoen under. Beredskapsansvarlig Steve Clare forklarer også hvordan de bruker CIM også ved planlagte hendelser som store arrangementer, i tillegg til mer alvorlige nødsituasjoner.

Video thumbnail image from Youtube

Arrangementer I 2020

Vi ønsker også som det norske teamet å dele med dere arrangement vi deltar på i 2020. Hvis du skal delta på noen av disse på listen her, kom veldig gjerne bortom og si hei!

F24 Nordics

F24 Nordics har ca. 40 ansatte og utvikler og drifter software-løsninger innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, med vårt flaggskip CIM®. F24 Nordics AS er en del av F24-gruppen som har sitt hovedkvarter i München, Tyskland.

Har du spørsmål knyttet til våre produkt og tjenester?

Ta gjerne kontakt via telefon, e-post, eller i kontaktskjema under.
Send oss dine spørsmål og få svar.