Endringer i ledelsen hos F24 Nordics

Fra 1. juli i år har F24 Nordics ansatt Marius Røstad og Andrew Carvell som nye daglig ledere i selskapet. Marius vil ha ansvaret for avdelingene for utvikling, support og kvalitet, mens Andrew vil ha ansvaret for avdelingene for salg, markedsføring, administrasjon og konsulenttjenester.

Marius Røstad har vært med i selskapet siden starten i 2006 og kommer fra stillingen som leder for utviklingsavdelingen, mens Andrew Carvell kommer fra stillingen som daglig leder for vårt kontor i England og har jobbet med softwareløsninger for krisehåndtering siden 2011. Med seg på laget har de Stig Stranda som leder for support, Kristian Pettersen som leder for customer success team, Anne Britt Haag som leder for kvalitet og Kristin Wangberg Jensen som leder for administrasjon, i sin nye ledergruppe.

Etter mer enn 14 år i ledelsen av F24 Nordics vil gründerne og tidligere ledere i selskapet, Frode Lien Otnes og Kjetil Mollan gå inn som forretningsutviklere og bistå den nye ledelsen i den videre utviklingen av selskapet. 

Vet du hvor dataene dine lagres, og hvem som har tilgang til dem?

Folk som jobber med beredskap og krisehåndtering er opptatt av gode systemer der data lagres sikkert. I en verden der skybaserte tjenester er stadig mer utbredt, er det likevel ikke en selvfølge at det kun er din egen virksomhet som har tilgang til dine lagrede data. Dette avhenger av hvor maskinene til skylagringstjenesten befinner seg. […]

Les mer
Koronapandemien-6-tips-2020-blogg

Koronapandemien – 6 tips som gjør at du står sterkere hvis vi får en oppblomstring

Da sitter jeg her da – en erfaring rikere. Svaret på Covid-19 testen var negativ og jeg tenker at det var jammen nære på. Alle symptomer på Korona var der, ikke tap av smaksans, men samtlige andre. 6 dagers ventetid på test! Tenk det! Jeg trodde virkelig vi hadde lært nå, og fått på plass […]

Les mer

Har du spørsmål knyttet til våre produkt og tjenester?

Ta gjerne kontakt via telefon, e-post, eller i kontaktskjema under.
Send oss dine spørsmål og få svar.