Endringer i ledelsen hos F24 Nordics

Fra 1. juli i år har F24 Nordics ansatt Marius Røstad og Andrew Carvell som nye daglig ledere i selskapet. Marius vil ha ansvaret for avdelingene for utvikling, support og kvalitet, mens Andrew vil ha ansvaret for avdelingene for salg, markedsføring, administrasjon og konsulenttjenester.

Marius Røstad har vært med i selskapet siden starten i 2006 og kommer fra stillingen som leder for utviklingsavdelingen, mens Andrew Carvell kommer fra stillingen som daglig leder for vårt kontor i England og har jobbet med softwareløsninger for krisehåndtering siden 2011. Med seg på laget har de Stig Stranda som leder for support, Kristian Pettersen som leder for customer success team, Anne Britt Haag som leder for kvalitet og Kristin Wangberg Jensen som leder for administrasjon, i sin nye ledergruppe.

Etter mer enn 14 år i ledelsen av F24 Nordics vil gründerne og tidligere ledere i selskapet, Frode Lien Otnes og Kjetil Mollan gå inn som forretningsutviklere og bistå den nye ledelsen i den videre utviklingen av selskapet.

F24 Nordics

F24 Nordics har ca. 40 ansatte og utvikler og drifter software-løsninger innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, med vårt flaggskip CIM®. F24 Nordics AS er en del av F24-gruppen som har sitt hovedkvarter i München, Tyskland.

Varsling via meldinger fra telefon

9 ting du må huske ved kjøp av alarm og varslingssystem

Når du skal kjøpe alarm og varslingssystem, er det visse funksjoner og tjenester du bør vurdere. Varslingssystemer er omfattende og de har mange ulike fokus. Befolkningsvarsling, Servicevarsling, Gruppevarsling, Beredskapsvarsling, Mobiliseringsvarsling, Alarm og Lokasjonsvarsling – kjært barn har mange navn og mulighetene er mange. Når varslingssystemer er så omfattende er det viktig å forstå at de […]

Les mer

Sikringsfaget er verdisentrert – åtte grunner til hvorfor fokuset på verdier i sikkerhetsstyringen bør styrkes

Verdi, trussel, sannsynlighet, sårbarhet, konsekvens og avhengigheter er seks faktorer som virksomhetsikkerhetsforskriften krever at virksomheter underlagt sikkerhetsloven skal ta hensyn til når de vurderer risiko. Bedre forståelse I stadig større omfang evner virksomheter, offentlige som private, å legge disse faktorene til grunn når risiko vurderes. Men fremfor å anskueliggjøre faktoren «verdi» i en situasjon der […]

Les mer

Har du spørsmål knyttet til våre produkt og tjenester?

Ta gjerne kontakt via telefon, e-post, eller i kontaktskjema under.
Send oss dine spørsmål og få svar.