Om oss

Historie og fakta om F24 Nordics og CIM

F24 Nordics AS er et teknologiselskap med hovedkvarter i Trondheim, og en del av F24-gruppen. F24 Nordics AS ble til da One Voice AS forente krefter med den pan-europeisk markedsleder på feltet for varsling, krisehåndtering og kritisk kommunikasjon, F24 AG i mai 2019.

 

F24 Nordics har over 40 ansatte, med et datterselskap i London, og et kontor i Stavanger. Vi utvikler og drifter software-løsninger innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, med vårt flaggskip CIM®.

 

CIM ble til, etter vår tids største naturkatastrofe, tsunamien i Asia i 2004. Ambisjonen var å støtte norske myndigheter med å håndtere katastrofer og kriser med potensiale for å ramme norske innbyggere både her hjemme og i utlandet.

 

CIM gjør virksomheter rundt om i verden i stand til å va vare på sine verdier og omdømme, før, under og etter en hendelse. CIM er et komplett styringssystem for sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, og ivaretar alle prosessene i beredskap. Et bevis på CIMs unike fleksibilitet og forpliktelse til kjerneprosessene i beredskap og krisehåndtering, er bruken i mange blue-chip organisasjoner rundt om i verden, innen energiproduksjon, offshore engineering, flyindustrien, matproduksjon, transport  etc.

 

CIM som motor i nasjonal beredskap

CIM benyttes i dag i en rekke bransjer og sektorer som er spesielt utsatt. CIM benyttes i dag i over 100 land, og vi har i overkant av 700 kunder. Vi er i dag sentral i nasjonal beredskap mot kritiske samfunnsfunksjoner som energiforsyning, drivstoff, elektronisk kommunikasjon, fremkommelighet, helse og omsorg, nød- og redningstjeneste og ikke minst kommuners evne til krisehåndtering og ledelse.

 

Om F24 AG

F24 har sitt hovedkvarter i München, Tyskland. Inkludert datterselskaper, støtter selskapet mer enn 2 500 selskaper og organisasjoner i mer enn 100 land rundt om i verden, i deres arbeid med daglig kommunikasjon av kritisk og konfidensiell kommunikasjon, under uønskede hendelser og kriser.

 

F24 AG ble stiftet I 2000, og har datterselskaper i Zurich, London, Trondheim, Paris, Luxembourg-City, Madrid and Munchen , I tillegg til kontorer I Mexico-City, Santiago de Chile, Brussel, Wien og Dubai. Selskapet har over 180 ansatte.

 

 

Del på

Karriere

Vi er alltidpå jakt etter gode hoder! Hos oss vil du jobbe sammen med engasjerte og pålitelige medarbeidere i team og alene. Vi setter pris på kvalitet og ærlighet, og mennesker som jobber sammen mot felles mål.

 

Se våre ledige stillinger her.