Kurs

Kursoversikt

En investering i CIM er en investering i å håndtere en uønsket hendelse eller krise best mulig for å opprettholde virksomhetens troverdighet og eksistens. En forutsetning for optimal og effektiv bruk av CIM er høy kunnskap og gode ferdigheter hos de som skal bruke teknologien.

Som deltaker på kurset ønsker jeg å takke for et meget profesjonelt og innholdsrikt kurs. Kurset var for meg veldig motiverende, og bidrog til økt kompetanse og læring innenfor faget! Tusen takk!

Kursdeltager på Krisehåndtering Basis

 

Vi har derfor utviklet mange CIM-kurs slik at du som kunde og CIM-bruker
alltid har anledning til å oppdatere deg og lære mer. Alle våre kurs
gjennomføres i våre egne kurslokaler på Lillestrøm, og Xpolar holdes i Longyearbyen. Kursdagene starter kl 09.00 og vi holder på til kl 15.30
inkludert lunsj midt på dagen.

 

Det eneste du må ta med egen bærbar pc (nettbrett er ikke tilstrekkelig). Vi lover å stille med våre beste instruktører som har lang fartstid med bruk av
CIM og fra krise- og beredskapsarbeid.

 

Bildet under er en oversikt over kursene våre, og planlagte kurs i 2019.

Har du/din virksomhet behov for annen opplæring, kurs på andre tidspunkt eller steder som er satt opp i kurskalenderen - ta kontakt! Vi forsøker å tilpasse oss ditt behov. Bruk denne e-posten for ønsker og innspill. 

Kurs i CIM 2017/2018

 

Påmelding

Trykk "Meld på kurs" for en oversikt over alle kurs, og mulighet for å melde deg på flere kurs samtidig. Du kan også lese mer om hvert kurs, og melde deg på, i lenkene under.