Møte kunnskapssektoren

Åpent møte kunnskapssektoren - FS-integrasjon

På CIM-brukerforum lovte vi å sette opp et møte rundt integrasjon mot FS.

 

Møtet vil bli holdt i våre lokaler på Sluppen i Trondheim 21. november, mellom kl 12 og 15. Finn adresse og kart her

 

For de som deltar fysisk her i Trondheim, vil det bli servert lunsj fra kl 11.00. Det vil også bli mulighet for å delta på Skype for de som ønsker det.

Vi vil anbefale at dere tar med dere teknisk ressurser inn i møtet for å få stilt de riktige spørsmålene. Merk at hvis flere fra samme virksomhet skal delta fysisk her i Trondheim må alle melde seg på, på grunn av lunsjbestilling og størrelse på møterom. Oppdater denne siden etter første påmelding, for å melde på flere. 

 

Overføringen av data til CIM kan skje via XML eller Web Service, etter uttrekk fra FS. Møtet holdes i samarbeid med UiB, fordi vi ser at det kan være behov for avklaringer på hvilke data som skal hentes, og hvordan de kan leveres til oss for videre overføring til CIM.

 

En kort introduksjon er at dere, muligens i samarbeid med UNIT, må kjøre en spørring mot FS basert på student, land, sted, utvekslingsuniversitet, basert på tidsintervall for utveksling studenten er registrert med i FS. Deretter må dataene tilpasses slik at utvekslingsstudentene kommer i riktig distribusjonsliste basert på land, by, utvekslingsuniversitet og gitt tidsramme for utvekslingen. Deretter kan data overføres til CIM.

 

Slik kan dere følge opp studentene i CIM via meldingsmaler og distribusjonslister hvis noe skjer der de er, samt overføre de til pårørendemodulen om nødvendig.

 

Påmelding:

 

Tove-Selbekk.jpg
Tove Selbekk
Prosjektleder
Del på