Karriere

Vi er alltid på jakt etter gode hoder!

F24 i korte trekk

 

Hos oss vil du jobbe sammen med engasjerte og pålitelige medarbeidere i team og alene. Vi setter pris på kvalitet og ærlighet, og mennesker som jobber sammen mot felles mål.

 

Vi har systemutviklere, testere, supportmedarbeidere og driftere som jobber tett sammen i utvikling av produkter og tjenester. Våre markedsførere, selgere og prosjektledere sørger for at CIM oppleves som et sikkert, enkelt og brukervennlig produkt hos våre kunder.

 

Vår administrasjon og ledelse består av engasjerte medarbeidere som jobber for at
du og våre kunder skal ha en positiv opplevelse av oss.

 

Hos oss blir du tatt vare på fra første stund! Din arbeidsplass er klargjort, dine verktøy er klare til bruk, du er fra dag en i gang med vårt velkomstprogram, som inkluderer grunnleggende opplæring, innføring i rutiner, samtaler med sentrale kollega og avklaring av dine og våre forventninger.

 

Du vil selvfølgelig hos oss, som hos andre få:

Karriere F24 AS

 

 

Utlyste stillinger:

 Vi har ingen utlyste stillinger akkurat nå.

 

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter gode hoder - Hvis du ønsker en ny, utforderende og interessant hverdag med meningsfulle arbeidsoppgaver - send gjerne en åpen søknad med CV til karriere@onevoice.no.

 

 

 

Om CIM

F24s visjon

CIM er verdens ledende produkt innen beredskap og krisehåndtering. Våre produkter brukes av kunder med profesjonelle behov for forebygging og beredskap mot alvorlige hendelser og katastrofer, i alle sektorer i Norge og ikke minst internasjonal luftfart, transport, olje, gass og energisektor.

 

F24 er en voksende teknologibedrift, med over 40 ansatte. Hovedkontoret er i Trondheim, og vi har også kontorer i London, Stavanger, Svalbard og Lillestrøm. Vår programvare CIM, benyttes til blant annet til gjennomføring av risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging, varsling og mobilisering, samt krisehåndtering.

 

Prosjekt og leveransesjef Eivind Moen
Eivind Moen
Prosjekt- og leveransesjef
Del på